camping bretagne babyfoot et billard mobil home location pataugeoir piscine camping soirée spectacle

Welkom bij camping Armor Héol in Piriac-sur-Mer

mascotte du camping

Atlantique, het kleine authentieke en charmante Bretonse haventje Piriac sur Mer is een ideaal vakantieoord, in de buurt van la Baule en Guérande.

Op maar 700 meter van het strand en van Bourg de Piriac sur Mer

Wij zijn gelegen aan de ongerepte kust, met de langs de kust lopende wandelroutes, de kliffen en de kleine intieme kreekjes afgewisseld met lange stranden om te zwemmen of te ontspannen op het strand van fijn zand, er is voor iedereen wat.

Vakantie houden bij camping Armor Héol, of het nu op de camping is of in een huurstacaravan, een chalet of een houten woonwagen, u bent heel dicht bij de beschermde natuur, in een boomrijk en bloemrijk park. Mooie residenties, afgebakende standplaatsen voor uw caravan, uw kampeerauto of uw tent, Armor Héol is een echt gezellige camping die zich aanpast aan de verwachtingen van haar gasten.

De verblijven buiten juli en augustus zijn ook echte momenten van geluk, om uzelf plezier te doen gedurende een weekend of een week, met uw familie, met of zonder de kinderen of gezellig met vrienden…

Zuid Bretagne een aangename regio

Marais salant guérande
De zoutwinningsmoerassen van Guérande

Het schiereiland van Guérande, de zoute kwelders waar de zoutwerkers werken, de baai van la Baule welke geclassificeerd is als één van de “allermooiste baaien ter wereld”, en met zijn ligging op twee stappen van Morbihan, combineert de 3-sterren camping Armor Héol het landschap met zijn geografische ideale ligging, zodat u de verschillende bezienswaardigheden kunt bezoeken, waarvan de een nog mooier dan de andere.

Deze prachtige regio in Loire-Atlantique op het schiereiland van guérande, vlakbij het mooie vissersdorpje Piriac sur Mer, zal u zeker bekoren.
Zuid Bretagne is authentiek, de mensen zijn gastvrij en u kunt weer helemaal bijkomen op Camping Armor Héol waar men comfort met gezelligheid combineert.

Een camping met een verwarmd en overdekt zwembad

Marais salant guérande
Het overdekte en verwarmde zwembad

Zoekt u een kwaliteitscamping, een waterpark met glijbanen, een zwembad in een verwarmd gebouw (zowel het water als de lucht), met enorme terrasramen, speeltoestellen voor de kinderen, een tennisveld, een fitnessruimte en dicht bij het strand, het dorp, de haven en de winkels? In dat geval is Armor Héol ideaal voor u !

De kwaliteit, de moderne faciliteiten en het overdekte zwembad plaatsen Armor Héol tussen de kwaliteitscampings van Zuid Bretagne.
Het komt ook door de hoge eisen die het team van de 3-sterren camping Armor Héol zichzelf oplegt, maar dit altijd in alle vriendelijkheid.

Wilt u een stacaravan huren ?
Wilt u een chalet huren ?
Wilt u een houten woonwagen huren ?
Wilt u een afgebakende standplaats op de camping huren ?

Het receptie team van camping Armor Héol staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt ook online reserveren !

Degemer Mad !
Welkom !